Μακαρόνια με κιμά και γιαούρτι
Νέα γευστική απόλαυση με πρωτότυπο συνδυασμό.
Προετοιμασία 5’, Μαγείρεμα 30’
Υλικά
500γρ. μακαρόνια, κατα προτίμηση πένες
350γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι
200γρ. πολτό ντομάτας
4 κουτ. ελαιόλαδο
250γρ. γιαούρτι
Πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, αφού το ψιλοκόψουμε για 5’. Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, αλατοπίπερο και την κανέλα. Βάζουμε ένα ποτήρι νερό και αφήνουμε τον κιμά σε μέτρια φωτιά για 25 λεπτά. Βράζουμε τα μακατόνια προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με 3 σκελίδες σκόρδου και λίγο αλάτι. Το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.